Позволявам ти много теми за няколко дни.. :face:Toniii 2 Mинорин написа:Аз не пия ... Последно когато пих ме болеше главата и виках на всеки който видя Обичам те ...
Предлагам тъй щом настоявате нещо ...В замяна ще ми позволявате по една умна тема поне на седмица
:roll:
+19
Belleza
Niki ^^
Flame.
Feather
Poison in my mind
cveti160
Хладнокръвна
gallyanessebar
.Single
:Dean:
Love...shoes...love
Smukii
Милена
Toniii 2 Mинорин
.The L Word.
Carrie woo
SAURONA
н и к и
.Sucker
23 posters
Флууд и СПАМ
н и к и- Администратор
- Брой мнения : 227
- Post n°26
Re: Флууд и СПАМ
Toniii 2 Mинорин- Брой мнения : 38
Местожителство : Свищов
- Post n°27
Аз съм съгласна
.Sucker- Администратор
- Брой мнения : 280
Местожителство : .:WonderlanD:.
- Post n°28
Така, така... А и аз съм добра в ролята на мъжа, няма да се притеснявате... Ще намерим как да се разплатим, колега!Just EviL написа:Който не е опитал от това удоволствие, твоето, може само да съжалява!..Shane.. написа:Колега, аз в алкохол НЕ ПЛАЩАМ... Само в натура, на друго от мен не може и да се надява
БЕЗМЪЛВНА съм нататък... :flower:
- Post n°29
Тука никой не се явява явно довечера ... Само дето аз ще спя
.Sucker- Администратор
- Post n°30
Е, все още сме малко хора... А и всеки си има задълженията, знаешToniii 2 Mинорин написа:Тука никой не се явява явно довечера ... Само дето аз ще спя
- Post n°31
Много ясно , че знам все пак е понеделник ..Днес деня мина бързо ...имам чувството че е 16:00 часа..Shane.. написа:Е, все още сме малко хора... А и всеки си има задълженията, знаешToniii 2 Mинорин написа:Тука никой не се явява явно довечера ... Само дето аз ще спя
н и к и- Администратор
- Post n°32
Верно, и на мен такова ми е чувството. С едната разлика, че освен това се чувствам като газена с валяк, защото сутринта се оспах и така се насметох в 7 часа станах, а имах среща в 7 и 10, изобщо.. днес не е хубав ден.Toniii 2 Mинорин написа:Много ясно , че знам все пак е понеделник ..Днес деня мина бързо ...имам чувството че е 16:00 часа..Shane.. написа:Е, все още сме малко хора... А и всеки си има задълженията, знаешToniii 2 Mинорин написа:Тука никой не се явява явно довечера ... Само дето аз ще спя
:affraid: :shock:
- Post n°33
Що годе долу горе е добре ... :roll: Ма и аз такова се успах ... станах в 7 и 30 и 50 тръгнах и смятъй 8 трябваше да съм на даскало ама успях 10 мин преди учителя отидох ...
Е утре е 8 Март трябва да купя на мама нещо ...а някой дали ще се сети да ми подари нещо :?:
Е утре е 8 Март трябва да купя на мама нещо ...а някой дали ще се сети да ми подари нещо :?:
н и к и- Администратор
- Post n°34
Хахах за да няма разочаровани аз направо си давам поръчката. :lol:
.Sucker- Администратор
- Post n°35
Пф, блазе ви, честно... Аз имам усещането, че е вече 2 през нощта, уморена съм, скапана съм, а на всичкото отгоре знам, че имам бая работи за вършене преди да си легна... Изобщо...
А за утре - егати, аз за жена не се имам, затова и на подаръци не се надявам... Друго си е да се празнува с мъжете на 02.02
А за утре - егати, аз за жена не се имам, затова и на подаръци не се надявам... Друго си е да се празнува с мъжете на 02.02
- Post n°36
Хах ама ако някой ти подари няма да откажеш нали ??..Shane.. написа:Пф, блазе ви, честно... Аз имам усещането, че е вече 2 през нощта, уморена съм, скапана съм, а на всичкото отгоре знам, че имам бая работи за вършене преди да си легна... Изобщо...
.Sucker- Администратор
- Post n°37
Хаха, да, и това отново доказва мъжкото в мен - ако бях нормална жена, бих се суетяла 100 часа докато приема, макар че и двамата знаем, че го искам... А сега просто бих благодарила и да кажа "Ех, и аз да ти бях взела нещо..." (и това на базик, разбира се)
- Post n°38
Аха обаче лека нощ от мен
.Sucker- Администратор
- Post n°39
Лека, ЦветиToniii 2 Mинорин написа:Аха обаче лека нощ от мен
.Sucker- Администратор
- Post n°41
Ха, добре дошла!Милена написа:Ето ме и менеееее :cheers:
.Sucker- Администратор
- Post n°43
Ам..доста уморена съм аз лично, пуснала съм на repeat най-уникално нежната и, едновременно с това, депресираща(за мен) песен - Led Zeppelin - Stairway to Heaven...
Аууу,само да ти спомена, че ще ти чукам аватара... Супер много го харесвам този пич, само заради него бих продължила да гледам сериала, макар че преди много време го зарязах...
Аууу,само да ти спомена, че ще ти чукам аватара... Супер много го харесвам този пич, само заради него бих продължила да гледам сериала, макар че преди много време го зарязах...
Милена- Брой мнения : 37
- Post n°44
хахах нали.. аз съм още на 2ри сезон.. скоро го свършвам нямам много време постоянно да гледам, ама с удоволствие ти го предоставям да му се нарадваш (макар че то насита няма)
н и к и- Администратор
- Post n°45
Колежке, ще се наложи двете да си го поделим и да го чу*аме... И така като сложих звездичка ми напомня да те предупредя официално в ролята си на гадна админка, да внимаваш какво почукваш и къде.. хахахахаххаах това последното в кръга на плоските ми шеги, от тях имам в запас МНОГО! :face:
.Sucker- Администратор
- Post n°46
Милена, аз зарязах сериалчето още в средата на втори сезон, понеже съм фенка на Блеър, пък я изкарват бахтиии и мастията.. И ме дразнят почти всички
Колежке, аз нямам нищо против да го поделя с теб, спокойно... Тъкмо имаме шанс да не го отегчим веднага, 'щото по мои спомени...не е от най-босите в тази работа, мухаха
Колежке, аз нямам нищо против да го поделя с теб, спокойно... Тъкмо имаме шанс да не го отегчим веднага, 'щото по мои спомени...не е от най-босите в тази работа, мухаха
SAURONA- Брой мнения : 215
- Post n°47
Вие що спамите без мене, а?! Я сега да се намеся грубо в разговора...
.Sucker- Администратор
- Post n°48
Опа, рожденичката, защо не благодариш в темата, бе?!SAURONA написа:Вие що спамите без мене, а?! Я сега да се намеся грубо в разговора...
SAURONA- Брой мнения : 215
- Post n°49
Ето, отчетох се и поправих пропуска си..Shane.. написа:Опа, рожденичката, защо не благодариш в темата, бе?!SAURONA написа:Вие що спамите без мене, а?! Я сега да се намеся грубо в разговора...
.Sucker- Администратор
- Post n°50
А така, ще се отчиташ не, ами! А ти защо така не пиеш някъде поне с мъжО си... ?