..Shane.. написа:А такааа, сега тук ще стоите! И без това ние сме по-готини
Естествено че сте по-готини.
..Shane.. написа:А такааа, сега тук ще стоите! И без това ние сме по-готини
Аз празник нямам. :lol:..Shane.. написа:Мерси, макар че аз не празнувам(не се имам за женско).Single написа:Крис ^^ Честит празник...Shane.. написа:А такааа, сега тук ще стоите! И без това ние сме по-готини
Честит на всички ви
'Що ли не се учудвам....Shane.. написа:Мерси, макар че аз не празнувам(не се имам за женско).Single написа:Крис ^^ Честит празник...Shane.. написа:А такааа, сега тук ще стоите! И без това ние сме по-готини
Честит на всички ви
Ако не бяхме, нямаше да сте тук, а? Давайте, четкайте се, ние от екипа ни обичаме да ни се четкат..:Dean: написа:..Shane.. написа:А такааа, сега тук ще стоите! И без това ние сме по-готини
Естествено че сте по-готини.
Love...shoes...love написа:Казах,че ще се регистрирам тук и го направих. Ами,по-готино е.
О, идеално... След малко ще пускам една комедийка да гледам, малко да си почина, че днес направо ми се разката фамилията от нищо-не-правене(само умствена дейсност...) Ти как си?.Single написа:'Що ли не се учудвам..
Мерси ^^
Как си?
Беше копие на форума-майка... Този е доста по-различен, макар че доста теми се повтарят:Dean: написа:Love...shoes...love написа:Казах,че ще се регистрирам тук и го направих. Ами,по-готино е.
Аха.Ама ония миналия с Ферари си беше най-готин.
..Shane.. написа:О, идеално... След малко ще пускам една комедийка да гледам, малко да си почина, че днес направо ми се разката фамилията от нищо-не-правене(само умствена дейсност...) Ти как си?.Single написа:'Що ли не се учудвам..
Мерси ^^
Как си?
Добре съм.. До преди малко пишех преразказ на "Бай Ганьо у Иречека".. Голяма скука....Shane.. написа:О, идеално... След малко ще пускам една комедийка да гледам, малко да си почина, че днес направо ми се разката фамилията от нищо-не-правене(само умствена дейсност...) Ти как си?.Single написа:'Що ли не се учудвам..
Мерси ^^
Как си?
..Shane.. написа:Беше копие на форума-майка... Този е доста по-различен, макар че доста теми се повтарят:Dean: написа:Love...shoes...love написа:Казах,че ще се регистрирам тук и го направих. Ами,по-готино е.
Аха.Ама ония миналия с Ферари си беше най-готин.
Хей, разгледахте ли ни разделите и темите, бе?! Я марш да гледкате, да четете правилца(спокойнооооо, по-кратички са...), да пишете по темичките... Няма само в СПАМ-а да стоите!
Е, ние им пишем анализи... А понпкога дори не ни оставят да ги пишем, а директно на момента каквото измислиш.. Ама си признавам, че го предпочитам (вече) пред преразказ.Single написа:Добре съм.. До преди малко пишех преразказ на "Бай Ганьо у Иречека".. Голяма скука..
О, Крис.. Мързи ме....Shane.. написа:
Беше копие на форума-майка... Този е доста по-различен, макар че доста теми се повтарят
Хей, разгледахте ли ни разделите и темите, бе?! Я марш да гледкате, да четете правилца(спокойнооооо, по-кратички са...), да пишете по темичките... Няма само в СПАМ-а да стоите!
Хахаха, то е нормално да те мързи, ама сега си представи мен и Ники как сме ги писали... И знаем колко много има за правене, ама оставяме малко и за вас, хах..Single написа:О, Крис.. Мързи ме....Shane.. написа:
Беше копие на форума-майка... Този е доста по-различен, макар че доста теми се повтарят
А така, почивай си, не е хубаво да прекаляваш, понеже накрая просто ще изпушиш и всичко ще ти се изпари от главатаLove...shoes...love написа:Ние утре имаме тест по математика и човек и природа.Готвих се и утре пак малко,ама сега пиша тук и почивам
То аз по принцип обичам да пиша преразкази, ама.. нещо тоя откъс ми се видя скучен....Shane.. написа:Е, ние им пишем анализи... А понпкога дори не ни оставят да ги пишем, а директно на момента каквото измислиш.. Ама си признавам, че го предпочитам (вече) пред преразказ.Single написа:Добре съм.. До преди малко пишех преразказ на "Бай Ганьо у Иречека".. Голяма скука..
О, благодаря! Това твябва да се каже на Ники, тя ги мисли, макар че аз написах частта, която се повтаря навсякъде...Love...shoes...love написа:Аз все пак искам да кажа,че правилата са супер! Страхотни са за един форум!
Не,намерих ги в един сайт и ми харесаха. Аз все пак съм на 13(почти),въпреки че приех,че съм над 13 ...Shane.. написа:А така, почивай си, не е хубаво да прекаляваш, понеже накрая просто ще изпушиш и всичко ще ти се изпари от главатаLove...shoes...love написа:Ние утре имаме тест по математика и човек и природа.Готвих се и утре пак малко,ама сега пиша тук и почивам
Хей, чудех се...това ти ли си на снимките от аватара и подписа??
Обожавам Математиката ^^Love...shoes...love написа:Ние утре имаме тест по математика и човек и природа.Готвих се и утре пак малко,ама сега пиша тук и почивам
"Бай Ганьо" си е доста интересно, поне в сравнение с много други неща, които се учат... Например "Шинел" - по-глупаво и безмислено нещо не бях чела много отдавна АМа има време, май в 11 клас се учи....Single написа:То аз по принцип обичам да пиша преразкази, ама.. нещо тоя откъс ми се видя скучен..