+19
Belleza
Niki ^^
Flame.
Feather
Poison in my mind
cveti160
Хладнокръвна
gallyanessebar
.Single
:Dean:
Love...shoes...love
Smukii
Милена
Toniii 2 Mинорин
.The L Word.
Carrie woo
SAURONA
н и к и
.Sucker
23 posters
Флууд и СПАМ
SAURONA- Брой мнения : 215
- Post n°76
Re: Флууд и СПАМ
Дали па да не 'зема верно да са пОфала и аз?... Ще го сторя с една тема, но очаквам наистина сериозна критика (която сама си налагам и съм сигурна, че каквото и да не ми харесате, то аз съм го забелязала, но не съм могла да го оправя). Ще пусна пролога на една моя книга-мечта, която изоставих, защото си помислих, че не мога да справя...
Toniii 2 Mинорин- Брой мнения : 38
Местожителство : Свищов
- Post n°77
Изгониха ме от компютъра .. :roll: Тука съм ... Вие получихте ли нещо
.Sucker- Администратор
- Брой мнения : 280
Местожителство : .:WonderlanD:.
- Post n°78
БЪРЗО, БЪРЗО, БЪРЗО да се залавяш и да я довършваш! Аз имам един проект за книга, която щяхме да пишем двете с една приятелка - тя пише за доброто момче, аз пиша за лошото момиче. Идеите бяха уникално добри, но просто пишехме по толкова различен начин, че просто спряхме... И ужасно ме е яд, че не я довършихме, защото вече съм забравила нещата, които съм искала да напиша там, а наистина идеите бяха много и бяха...добри, поне за мен...SAURONA написа:Дали па да не 'зема верно да са пОфала и аз?... Ще го сторя с една тема, но очаквам наистина сериозна критика (която сама си налагам и съм сигурна, че каквото и да не ми харесате, то аз съм го забелязала, но не съм могла да го оправя). Ще пусна пролога на една моя книга-мечта, която изоставих, защото си помислих, че не мога да справя...
И аз много искам да прочета нещо твое, хич не се и опитвай да се измъкнеш!
А след малко(т.е. след като погледна какво става из форума) ще пиша и в темата с моето творчество, но още тук искам да благодаря и на двете ви за мненията и критиката(положителна или отрицателна, аз я оценям много!). Цун!
SAURONA- Брой мнения : 215
- Post n°79
Да бе - сетиха се най-накрая, че това е женски празник и са нужни подаръци... Между другото, в списанието на Алесита излезе интервю с мен и нескромно ще ви предложа, да го прочетете...
н и к и- Администратор
- Брой мнения : 227
- Post n°80
Аз получих сапунче във формата на роза от татко с мирис на истинска карловска роза! Уникално готинко е и на външен вид.. зелено, преливащо в бледо-розовко! :cheers: :flower:Toniii 2 Mинорин написа:Изгониха ме от компютъра .. :roll: Тука съм ... Вие получихте ли нещо
- Post n°81
Браво много добре ми звучи и розата мирише хубаво сигурна съм ...Just EviL написа:Аз получих сапунче във формата на роза от татко с мирис на истинска карловска роза! Уникално готинко е и на външен вид.. зелено, преливащо в бледо-розовко! :cheers: :flower:Toniii 2 Mинорин написа:Изгониха ме от компютъра .. :roll: Тука съм ... Вие получихте ли нещо
Аз получих от мама и тате ... Едно много сладко сърце което вика Обичам те Толкоооооова Мнооооого Много ме радва
.Sucker- Администратор
- Post n°82
Аууу, аз както обожавам сапуни и свещииииии!!!Just EviL написа:Аз получих сапунче във формата на роза от татко с мирис на истинска карловска роза! Уникално готинко е и на външен вид.. зелено, преливащо в бледо-розовко! :cheers: :flower:Toniii 2 Mинорин написа:Изгониха ме от компютъра .. :roll: Тука съм ... Вие получихте ли нещо
Аз пък не се смятам нито за жена, нито пък за женСКа, така че... и не претендирам за подаръци
н и к и- Администратор
- Брой мнения : 227
- Post n°83
Криско, то и аз се смятам за мъж, и даже, преди дни както се бях впуснала в някакъв страшно буден разговор с един съученик за коли и конкретно колата с която ще бъде той на бала ни, един друг съученик гледаше в захлас и след 2-3 минутки изцепи " Е*аси, само една пи*ка ти трябва! ". :lol: При което се залях от смях, а той спомена, че не бил срещал друго момиче, което да се интересува повече от футбол отколкото от фитнес уреди с които да прави важната анорексична фигура, или такова (момиче) което да се интересува от кубиците на двигателите, а не от тяхната метална кошница, дали е розова или червенка. :lol!: И все пак се израдвах на подаръчето от татко. :flower:..Shane.. написа:Аууу, аз както обожавам сапуни и свещииииии!!!Just EviL написа:Аз получих сапунче във формата на роза от татко с мирис на истинска карловска роза! Уникално готинко е и на външен вид.. зелено, преливащо в бледо-розовко! :cheers: :flower:Toniii 2 Mинорин написа:Изгониха ме от компютъра .. :roll: Тука съм ... Вие получихте ли нещо
Аз пък не се смятам нито за жена, нито пък за женСКа, така че... и не претендирам за подаръци
.Sucker- Администратор
- Post n°84
Хах, така е, ние затова с теб толкова се обичаме - "мъжките" интереси са далеч по-интересни, отколкото женските глупости... Далеч по-приятно ми е да говоря за коли, мотори, джетове(макар че там съм гола и боса), отколкото за рокли, прически, гримчета и пудрички..Just EviL написа:Криско, то и аз се смятам за мъж, и даже, преди дни както се бях впуснала в някакъв страшно буден разговор с един съученик за коли и конкретно колата с която ще бъде той на бала ни, един друг съученик гледаше в захлас и след 2-3 минутки изцепи " Е*аси, само една пи*ка ти трябва! ". :lol: При което се залях от смях, а той спомена, че не бил срещал друго момиче, което да се интересува повече от футбол отколкото от фитнес уреди с които да прави важната анорексична фигура, или такова (момиче) което да се интересува от кубиците на двигателите, а не от тяхната метална кошница, дали е розова или червенка. :lol!: И все пак се израдвах на подаръчето от татко. :flower: [/color]
Е, разбира се, не твърдя, че разбирам особено от коли специално - признавам си, че не е така. Но определено разбирам повече от много други, дори от много момчета, а и бързо наваксвам, хехе. Днес отделихме цяло междучасие докато пушихме с един съученик да обсъждаме мерцедесите и малките разлики между тези от по-старите модели, които почти не се забелязват, ако не знаеш къде да търсиш.
- Post n°85
Невероятна песен .... :shock: Да не повярваш че Българка я пее
https://www.youtube.com/watch?v=XL4t9R_GXi0&playnext=1&list=PLBF650321A9696547
.Sucker- Администратор
- Post n°86
Много моля, няма така да говориш за българското! Ние сме си големи таланти във всяко едно отношение, само чакаме някой да ни открие И да, песента наистина е хубава, даже много.Toniii 2 Mинорин написа:Невероятна песен .... :shock: Да не повярваш че Българка я пее
- Post n°87
Да знам , че имаме хубави песни ... като изключим чалгата ... Днеска по The Voice гледах интервю с певицата и накрая пуснаха песента и се хванах за главата ....Shane.. написа:Много моля, няма така да говориш за българското! Ние сме си големи таланти във всяко едно отношение, само чакаме някой да ни открие И да, песента наистина е хубава, даже много.Toniii 2 Mинорин написа:Невероятна песен .... :shock: Да не повярваш че Българка я пее
- Post n°88
Лека нощ от мен
.The L Word.- Брой мнения : 29
Местожителство : Много е хубаво тука ^^
- Post n°89
Ама аз съм тук
:cheers:
.The L Word.- Брой мнения : 29
Местожителство : Много е хубаво тука ^^
- Post n°90
И ... сега отивам да спя
Love...shoes...love- Брой мнения : 40
Местожителство : Видин,България.
- Post n°91
Здравейте! Приемате ли ме тук или не?
.Sucker- Администратор
- Post n°92
Добре дошла, хах Тук не е на принципа да се приемаме - който иска, е добре дошълLove...shoes...love написа:Здравейте! Приемате ли ме тук или не?
- Post n°94
Е,мерси.....Shane.. написа:Добре дошла, хах Тук не е на принципа да се приемаме - който иска, е добре дошълLove...shoes...love написа:Здравейте! Приемате ли ме тук или не?
.Single- Брой мнения : 29
- Post n°95
Добър вечер и от мен. ^^
- Post n°96
Иве! Здравей!
.Sucker- Администратор
- Post n°97
А такааа, сега тук ще стоите! И без това ние сме по-готини
- Post n°98
Рал ^^ Честит празник. Как си? ^^Love...shoes...love написа:Иве! Здравей!
- Post n°99
Крис ^^ Честит празник...Shane.. написа:А такааа, сега тук ще стоите! И без това ние сме по-готини
.Sucker- Администратор
- Post n°100
Мерси, макар че аз не празнувам(не се имам за женско).Single написа:Крис ^^ Честит празник...Shane.. написа:А такааа, сега тук ще стоите! И без това ние сме по-готини
Честит на всички ви