+19
Belleza
Niki ^^
Flame.
Feather
Poison in my mind
cveti160
Хладнокръвна
gallyanessebar
.Single
:Dean:
Love...shoes...love
Smukii
Милена
Toniii 2 Mинорин
.The L Word.
Carrie woo
SAURONA
н и к и
.Sucker
23 posters
Флууд и СПАМ
Toniii 2 Mинорин- Брой мнения : 38
Местожителство : Свищов
- Post n°226
Re: Флууд и СПАМ
Някой може ли спешно да ми даде някакъви уроци онлайн по английски !!! Че за една седмица трябва да го науча ? :roll:
Smukii- Брой мнения : 135
Местожителство : София
- Post n°227
Хей .. има ли някой.. :cheers:
- Post n°229
Не мога да си повярван на очичките какво страхотно време е вън Не ми се седи вкъщи.. Не ми се прави баница и реване, както се разбрахме вчера с баба.. Не ми се слушат ядосаните протести на гаджето, че не съм му направила сандвичи за работата .. :oops: Искам да изляза, но уви няма с кой .. Ех.. какъв живот :affraid: Няма ли кой да ме изкара от нас .. !?
.Sucker- Администратор
- Брой мнения : 280
Местожителство : .:WonderlanD:.
- Post n°230
Душко, идвай на мое място - сега се прибирам от...излизането ми вчера, не съм спала, чувствам се като парцал(не че няма защо...), карат ме да излизам(което няма да направя), спи ми се жестоко, а трябва да решавам задачи по математика...Smukii написа:Не мога да си повярван на очичките какво страхотно време е вън Не ми се седи вкъщи.. Не ми се прави баница и реване, както се разбрахме вчера с баба.. Не ми се слушат ядосаните протести на гаджето, че не съм му направила сандвичи за работата .. :oops: Искам да изляза, но уви няма с кой .. Ех.. какъв живот :affraid: Няма ли кой да ме изкара от нас .. !?
- Post n°231
Ахахах не ти завиждам.. Последния път след такова приключение си обещах повече да не повтарям :roll: :lol: ТО не че беше отдавна де.. ама все пак си държа на обещанието все още :oops: :lol:
.Sucker- Администратор
- Post n°232
Пф, аз от почти 4 месеца не пия... Обаче в последните седмица-две много си позволявам, смисъл такава си ми беше сделката сама със себе си - мога да пия, ама рядко и с мярка. А в последната седмица колко бира съм изпила в даскало само.. И вчера пак малко пих сравнително, ама бая се отрязох по едно време, после ми мина, после пак се донапих... Много интересна вечерSmukii написа:Ахахах не ти завиждам.. Последния път след такова приключение си обещах повече да не повтарям :roll: :lol: ТО не че беше отдавна де.. ама все пак си държа на обещанието все още :oops: :lol:
- Post n°233
..Shane.. написа:Пф, аз от почти 4 месеца не пия... Обаче в последните седмица-две много си позволявам, смисъл такава си ми беше сделката сама със себе си - мога да пия, ама рядко и с мярка. А в последната седмица колко бира съм изпила в даскало само.. И вчера пак малко пих сравнително, ама бая се отрязох по едно време, после ми мина, после пак се донапих... Много интересна вечерSmukii написа:Ахахах не ти завиждам.. Последния път след такова приключение си обещах повече да не повтарям :roll: :lol: ТО не че беше отдавна де.. ама все пак си държа на обещанието все още :oops: :lol:
Хахахах.. е това е важното Мен пък ме проваля баща ми .. :shock: ..да, понеже няма кой да му прави компания та почти всяка вечер си му правя компания за по 100-200 грама домашна ракия и една-две (три,четири.....) бири .. Ама важното е човек да си знае мярката
.Sucker- Администратор
- Post n°234
Деси, при мен проблемът е, че пия прекалено бързо и като се усетя да спра вече е прекалено късно... Смисъл тогава ми действа това, което съм пила преди половин-един час, а след него съм изпила още поне половин бутилка концентрат Ама нищо... Здраве да е!
Което ми напомня да спомена, че и сега не съм много адекватна, мамка му.. Ама аз цял ден не съм спряла да лоча бири..
Което ми напомня да спомена, че и сега не съм много адекватна, мамка му.. Ама аз цял ден не съм спряла да лоча бири..
н и к и- Администратор
- Брой мнения : 227
- Post n°235
Ауу.. умряла работа..
- Post n°237
Хайде дее.. напоследък съм погълната от домашна работа.. тъпо настроение и една книга .. а тук не става нищо интеересно Седим на тая 16 страница от 2 седмици сигурно, което не е типично за двамата човека, които познавам тук .. :shock:
.Sucker- Администратор
- Post n°238
Хах, ами, душицо, аз не мога да накарам хората да пишат - опитах се с правене на нови теми, които да са интересни уж... Обаче явно хорицата предпочитат да висят другаде...
:Dean:- Брой мнения : 14
- Post n°240
Тралалалала няма никoй тук. :d
- Post n°242
..Shane.. написа:Хах, ами, душицо, аз не мога да накарам хората да пишат - опитах се с правене на нови теми, които да са интересни уж... Обаче явно хорицата предпочитат да висят другаде...
Ох, душа, те не знаят какво е качество .. :x
.Sucker- Администратор
- Post n°243
Хахаха, Деси, то едно качество... Ама поне си знаем къде са ни слабите места и така.. И не се надуваме
- Post n°245
Ахах ..
Днес както ми тръгна деня.. той така е тръгнал от понеделник де.. цял ден бира, бира и пак бир така и продължаваат.. та Добра де, вечерта
Днес както ми тръгна деня.. той така е тръгнал от понеделник де.. цял ден бира, бира и пак бир така и продължаваат.. та Добра де, вечерта
SAURONA- Брой мнения : 215
- Post n°246
Ама как ви забравих само. Признавам си, че се сетих само защото у другия съм наказана за мултиакаунт :shock: (на мен и тая регистрация ми е много, те още три ми приписали) :lol: Обаче как да пиша тук, като винаги когато вляза няма н-и-к-о-г-о! Аз със кого да си пиша?
Да ви се похваля - изтрих си фейсбука, но смятам да си направя нов. Той обаче няма да е с моето име, с моите снимки и тем подобни, а ще бъде страничка на един забавен човек, който ще публикува разни забавни неща, ще се ръсят простотийки, умнотийки, абе купон да става Но!!! Не искам на никого другиго да казвате коя съм, че не искам да знаят чий е - просто искам местенце, на което да ми е готино, без да се въдят зяпачи и дразнители
Та... Какво смятате за идеята:
- супер, много ми харесва!;
- може и да стане нещо яко;
- тъпо - за какво ти е такъв фейсбук, безсмислено е;
Кажете си мнението, че да мога да реша по-лесно какво да измисля
Да ви се похваля - изтрих си фейсбука, но смятам да си направя нов. Той обаче няма да е с моето име, с моите снимки и тем подобни, а ще бъде страничка на един забавен човек, който ще публикува разни забавни неща, ще се ръсят простотийки, умнотийки, абе купон да става Но!!! Не искам на никого другиго да казвате коя съм, че не искам да знаят чий е - просто искам местенце, на което да ми е готино, без да се въдят зяпачи и дразнители
Та... Какво смятате за идеята:
- супер, много ми харесва!;
- може и да стане нещо яко;
- тъпо - за какво ти е такъв фейсбук, безсмислено е;
Кажете си мнението, че да мога да реша по-лесно какво да измисля
.Sucker- Администратор
- Post n°247
Как да няма никой - аз поне по 5 пъти на ден влизам да ви проверя, хаха. За Fb какво да ти кажа - ще си е забавно и аз лично съм За. И сме гроб - няма да казваме, че който каже, аз лично тук ще го накажа за мулти, хахахахха
Като стана дума за мулти... половин година, ако не и повече, не бяха видели, че имам и стара регистрация във форума. Разбраха чак, когато ги помолих да я изтрият... Смятай какви са леки.. Обаче да наказват за мулти хора, които не са, си е просто ГЕНИАЛНО!!
Аз сега офейквам, че такова хубаво време..как да си стоя вкъщи, кажете ми?!
Като стана дума за мулти... половин година, ако не и повече, не бяха видели, че имам и стара регистрация във форума. Разбраха чак, когато ги помолих да я изтрият... Смятай какви са леки.. Обаче да наказват за мулти хора, които не са, си е просто ГЕНИАЛНО!!
Аз сега офейквам, че такова хубаво време..как да си стоя вкъщи, кажете ми?!
- Post n°248
SAURONA идеята ти за фейсбук ми харесва .. въпреки, че ти нямам или по точно до колкото виждам съм нямала стария ти файсбук ще ми е интересно да видя новия :cheers:
Интересна работа обаче... влизаме кажи речи всички.. лично аз всеки ден по няколко пъти и все никой не засичам .. :shock:
Интересна работа обаче... влизаме кажи речи всички.. лично аз всеки ден по няколко пъти и все никой не засичам .. :shock:
- Post n°249
Значи всички все се разминаваме. Аз обещах уж, че няма да пиша в онзи, защо не си стоях тук, бе, да му се не види? Ама аз сега го почвам фейсчето, като е готово ви го давам. Само да видя как да се кръстя...
- Post n°250
УРААААА!!! Готова съм с фейса, обаче имам мноооооого големи проблеми със снимката на профила - ту я има, ту я няма... не знам вече. А иначе е снимка на една супер яка червенокоса мацка (да, правилно чухте, не е на Стейтъм )
Търсете Nicole Smart (друго име не прие тъпанаря смотан!) и искайте приятелство - тя е отворена - всички ви ще приеме един по един
Търсете Nicole Smart (друго име не прие тъпанаря смотан!) и искайте приятелство - тя е отворена - всички ви ще приеме един по един