ХилоуToniii 2 Mинорин написа: :cheers: Здравей народе
+19
Belleza
Niki ^^
Flame.
Feather
Poison in my mind
cveti160
Хладнокръвна
gallyanessebar
.Single
:Dean:
Love...shoes...love
Smukii
Милена
Toniii 2 Mинорин
.The L Word.
Carrie woo
SAURONA
н и к и
.Sucker
23 posters
Флууд и СПАМ
н и к и- Администратор
- Брой мнения : 227
- Post n°201
Re: Флууд и СПАМ
.Sucker- Администратор
- Брой мнения : 280
Местожителство : .:WonderlanD:.
- Post n°202
Ники, душко, аз такива грандиозни неща не се навивам да правя... Виж, правя проект за основаване на фирма, която да се занимава със строеж на къщички за мастии, както и глупави аксесоарчета, а у... Също така проект за изграждане на приют и т.нар. хотел за бездомни гадинки(или домашни, които за опредедлен период не могат да си стоят вкъщи)... И с няколко строителни проекта, за които няма да обяснявам, понеже е досадно и едва ли много от вас ще захапят
Опа, да не забравяме, че се занимавам и с истинския си проект да направя гей-бар в Бургас, какъвто се оказа, че нямаме... И всичко е сметнато и направено, само ми трябва балък, който да ми даде 100 бона
Опа, да не забравяме, че се занимавам и с истинския си проект да направя гей-бар в Бургас, какъвто се оказа, че нямаме... И всичко е сметнато и направено, само ми трябва балък, който да ми даде 100 бона
Toniii 2 Mинорин- Брой мнения : 38
Местожителство : Свищов
- Post n°203
Как си Ники ?
н и к и- Администратор
- Post n°204
И след всичко това, ако все още наричаш моята мършава идея ГРАНДИОЗНО нещо, не знам... хахах :face:..Shane.. написа:Ники, душко, аз такива грандиозни неща не се навивам да правя... Виж, правя проект за основаване на фирма, която да се занимава със строеж на къщички за мастии, както и глупави аксесоарчета, а у... Също така проект за изграждане на приют и т.нар. хотел за бездомни гадинки(или домашни, които за опредедлен период не могат да си стоят вкъщи)... И с няколко строителни проекта, за които няма да обяснявам, понеже е досадно и едва ли много от вас ще захапят
Добре съм Цвети, ти как я караш?
- Post n°205
:Д карам го болно ... 4 дена не спря да ме боли глава ся ми мина и почна стомаха ...
н и к и- Администратор
- Post n°206
Малее милата.. бързо оздравяване. Пазете се, 'щото се говори, че ще има втора вълна на грипа, който ни изкара в грипна ваканция и тръшна сумати хора. :!: :!: :idea:Toniii 2 Mинорин написа::Д карам го болно ... 4 дена не спря да ме боли глава ся ми мина и почна стомаха ...
.Sucker- Администратор
- Post n°207
Just EviL написа:И след всичко това, ако все още наричаш моята мършава идея ГРАНДИОЗНО нещо, не знам... хахах :face:
Добре съм Цвети, ти как я караш?
Хахаха, е... твоето е за цял стаидон... Моите са много, но малки. При теб е далеч по-голямо, хах
Цвети, слънце, от какво си болно, бе... Милата тя! {}
- Post n°208
Нищо ми няма бе ще търпя и толкоз ...
А мен грипа няма да ме хване пък ... Ама ще кажеш , че тука съм като някоя пияна с т'ва главоболие ... То сигурно е от даскалото по математика всеки се навиква и мен ме боли главата вече ... За стомаха сигурно е това че нямам време много да ям ... ама ще си се оправя
А мен грипа няма да ме хване пък ... Ама ще кажеш , че тука съм като някоя пияна с т'ва главоболие ... То сигурно е от даскалото по математика всеки се навиква и мен ме боли главата вече ... За стомаха сигурно е това че нямам време много да ям ... ама ще си се оправя
н и к и- Администратор
- Post n°209
Криско, писта, не стадион. Ама нищо, де може и за стадион да спретна един. Ама такъв от ранга на Уембли.. например. Ех, е мечти. :lol!:
.Sucker- Администратор
- Post n°210
Оф, това доказва за пореден път днес, че за едно мисля, а съвсем друго пиша... И да, такъв стадион ще е доста добро начинание... И икономически ще ни дойде добре на страната.. Ама направо ме съмнява да се намери място за него, хахахаJust EviL написа:Криско, писта, не стадион. Ама нищо, де може и за стадион да спретна един. Ама такъв от ранга на Уембли.. например. Ех, е мечти. :lol!:
н и к и- Администратор
- Post n°211
Място, добре. Все ще бутнем някой тъп Мол и без това станаха прекалено много... :lol!:
АмЪЪЪЪ, едва ли държавата ще се съгласи на такова финансиране, пък и странични инвеститори няма да се намерят лесно.. Абе... кофти работа. :albino:
АмЪЪЪЪ, едва ли държавата ще се съгласи на такова финансиране, пък и странични инвеститори няма да се намерят лесно.. Абе... кофти работа. :albino:
.Sucker- Администратор
- Post n°212
Държавата може да не се съгласи, обаче можеш да кандидатстваш за финансиране от ЕС... Даже мога да ти дам плана, по който трябва да изработиш всичко... Подробно, раздробено, точно, за да видят нуждата от това и да ти дадат всичките пари, ако ще и всяка четка или валяк да запишеш
н и к и- Администратор
- Post n°213
Надявам се знаеш, че не бих се заела с такова нещо на този етап от живота си... Та аз дори не знам накъде да поема след гимназията. :shock: :lol!:
И все пак, ще се съглася за финансирането от ЕС, защото мисля точно него да включа като главен източник на пари за проекта с пистата. :cheers:
Тъй, нещо ми натежаха клепачите.. Ще ходя да си гледам агент Мълдър *получава съцеТУП* и да поспя евентуално..
Криско, лека нощ на теб, колежке и на всички останали също (не че са много...) :lol:
И все пак, ще се съглася за финансирането от ЕС, защото мисля точно него да включа като главен източник на пари за проекта с пистата. :cheers:
Тъй, нещо ми натежаха клепачите.. Ще ходя да си гледам агент Мълдър *получава съцеТУП* и да поспя евентуално..
Криско, лека нощ на теб, колежке и на всички останали също (не че са много...) :lol:
Love...shoes...love- Брой мнения : 40
Местожителство : Видин,България.
- Post n°214
Здравейте!
.Sucker- Администратор
- Post n°215
Хах, днес трябваше да предам молбата си за явяване на матурата... Гледах празната бланка(докато други пишеха) и се чудех кое е най-малкото зло... Стоя и се чудя, та накрая си я прибрах и казах, че утре ще я дам... Така че има и по-зле от теб Обаче нещата, които искам да направя със сигурност, съм ги решила отдавна. А за рутинната част...не съм мислила даже
Лека, Ники, да са ти много мокри и ползотворни сънищата, а и все пак сама не се забременява, дори и гледайки агент Мълдър...
Лека, Ники, да са ти много мокри и ползотворни сънищата, а и все пак сама не се забременява, дори и гледайки агент Мълдър...
.Sucker- Администратор
- Post n°216
Привет!Love...shoes...love написа:Здравейте!
- Post n°217
Лека от мен .... никак не ми е добре :* Утре ще се чуем
cveti160- Брой мнения : 3
- Post n°218
Ники,мисля,че така е по-добре?
- Post n°219
Здравейте има ли някой ?
SAURONA- Брой мнения : 215
- Post n°220
Някой иска ли ми лейдито в англ. сайт - нещо не мога да го гледам... А то е в добра форма - не е занемарено!
н и к и- Администратор
- Post n°221
Чудесно е!cveti160 написа:Ники,мисля,че така е по-добре?
- Post n°222
Може ли?SAURONA написа:Някой иска ли ми лейдито в англ. сайт - нещо не мога да го гледам... А то е в добра форма - не е занемарено!
SAURONA- Брой мнения : 215
- Post n°223
Който иска лейдито сериозно само да каже - аз не мога да я гледам, а тя си е свястна мацка!
- Post n°224
Аз искам да гледам още едно,но не мулти,а в англ. и съм сериозна.Ако и ти си съгласна,можем да се разберем,но утре.SAURONA написа:Който иска лейдито сериозно само да каже - аз не мога да я гледам, а тя си е свястна мацка!
.Sucker- Администратор
- Post n°225
Как сте, пиленца? Нещо сте много тихички днес, човек да не повярва...
Аз само за малко наминах да прегледам как е хавата, та после бягам да си догледам филма("The Wall", ако някой се интересува), че е супер-мега-хипер-ултра уникален Обаче само ако можеш да усетиш за какво става дума, иначе не се надявайте да ви хареса. Ако не сте схванали идеята от "Аризонска мечта" и "Requiem for a dream", по-добре не се захващайте И дори тези двата филма не ви дават гаранция, обаче не мога да си спомня имената на по-близки до него филми
Аз само за малко наминах да прегледам как е хавата, та после бягам да си догледам филма("The Wall", ако някой се интересува), че е супер-мега-хипер-ултра уникален Обаче само ако можеш да усетиш за какво става дума, иначе не се надявайте да ви хареса. Ако не сте схванали идеята от "Аризонска мечта" и "Requiem for a dream", по-добре не се захващайте И дори тези двата филма не ви дават гаранция, обаче не мога да си спомня имената на по-близки до него филми