+19
Belleza
Niki ^^
Flame.
Feather
Poison in my mind
cveti160
Хладнокръвна
gallyanessebar
.Single
:Dean:
Love...shoes...love
Smukii
Милена
Toniii 2 Mинорин
.The L Word.
Carrie woo
SAURONA
н и к и
.Sucker
23 posters
Флууд и СПАМ
SAURONA- Брой мнения : 215
- Post n°451
Re: Флууд и СПАМ
И при мен така - по едно време исках да отнемам девствеността на един комшия-съученик, ама се премислих :lol:
.Sucker- Администратор
- Брой мнения : 280
Местожителство : .:WonderlanD:.
- Post n°452
Хахаха, аз пък не се оплаквам - половината ми съседи са големи батки, секс парчета, направо да се чудиш кой да си избереш... Е, колко беше готино едно време като половината от тях ги учех да се целуват, след като бях скъсала с един друг(пак съсед) и преди пак да тръгна с него... Глупавото е, че хубавите все са заети от по 2-3 години, беее!
Ауу, аз сега си правя пак брейн демидж с адския минимал... Черпя ви с него https://www.youtube.com/watch?v=f7TmJjrLfqI
Ауу, аз сега си правя пак брейн демидж с адския минимал... Черпя ви с него https://www.youtube.com/watch?v=f7TmJjrLfqI
Smukii- Брой мнения : 135
Местожителство : София
- Post n°453
..Shane.. написа:Хахаха, аз пък не се оплаквам - половината ми съседи са големи батки, секс парчета, направо да се чудиш кой да си избереш... Е, колко беше готино едно време като половината от тях ги учех да се целуват, след като бях скъсала с един друг(пак съсед) и преди пак да тръгна с него... Глупавото е, че хубавите все са заети от по 2-3 години, беее!
Аууу, незнаех, че слушаш минимал :shock: Аз от 2-3 дена съм се зарибила по един и само тва си слушам - http://vbox7.com/play:1c158370
.Sucker- Администратор
- Post n°454
Ами...минималът е един от много малкото електроники, които слушам.. Смисъл и други ме кефят, обаче това направо ме вкарва във филма и затова ме кефи - действа ми супер силно. А другите са ми предимно дразнещи, но товаааааа... Промивка на мозъка буквално
И това, на което ти се разбиваш, също е дооооста здраво
И това, на което ти се разбиваш, също е дооооста здраво
- Post n°455
Ооо не.. одеве ми пратиха нещо .. незнам и аз какъв точно стил се води, но така се зарибих по него .. ллеле ебаси филма :affraid:
- Post n°456
Добро утро, поспаланки
- Post n°457
То за мен вече си отива към обед, но и аз казвам Добро утро
- Post n°458
SAURONA написа:То за мен вече си отива към обед, но и аз казвам Добро утро
Хахах .. аз се възмущавам от себе си.. Като съм на даскало не мога да се събудя до 1 часа, а сега ваканцията ставам в 8 .. И после някой ми бил виновен, че ме вдига рано
- Post n°459
Така си е - ако няма какво да правиш винаги ще се събудиш по-рано, за да имаш повече време да правиш нищо :lol:
- Post n°460
Ххаха да.. Вчера цял ден скитосвах, сега един ден релакс ! :roll:
- Post n°461
Ама пак само двете си спамим - ако сега кажа нещо вулгарно няма кой да дойде да ме глоби и да ме прати в чАКАлнята :lol:
н и к и- Администратор
- Брой мнения : 227
- Post n°462
Ммм, не разчитай, че няма кой. :lol:SAURONA написа:Ама пак само двете си спамим - ако сега кажа нещо вулгарно няма кой да дойде да ме глоби и да ме прати в чАКАлнята :lol:
- Post n°463
Ааа, така значи - щом е да се скарате за нещо сте тука...
- Post n°464
Хахахах MONSTERS ! :affraid:
н и к и- Администратор
- Post n°465
Аааа, не така!
Аз не се карам, само казвам да не се лежи на това уше. :lol:
Аз не се карам, само казвам да не се лежи на това уше. :lol:
- Post n°466
Aхаха, знаем те тебе, ти си добричка :oops:
.Sucker- Администратор
- Post n°467
Егати, това по дефалт мен прави ли ме лоша?! Ей сега всички ще ви банна! И Ники даже, за да не може да ви върне!Smukii написа:Aхаха, знаем те тебе, ти си добричка :oops:
- Post n°468
..Shane.. написа:Егати, това по дефалт мен прави ли ме лоша?! Ей сега всички ще ви банна! И Ники даже, за да не може да ви върне!Smukii написа:Aхаха, знаем те тебе, ти си добричка :oops:
Е недей дее Не се прави на лоша админка сега
.Sucker- Администратор
- Post n°469
Само за протокола споделям, че аз не винаги се правя на лоша... от време на време наистина съм, мухахаSmukii написа:Е недей дее Не се прави на лоша админка сега
Леле, мацки, ще се разплача - останаха ми само още 2 серии на "Бригада", които явно сега ще изгледам. И по-голям проблем - за втори ден няма да спя вечерта заради сериала! Направо думи нямам, ОБОЖАВАМ ГО! Като го свърша, вероятно пак ще го гледам отначало
ПП: А най-големият проблем е, че след 2 часа и половина трябва да "ставам за даскало"... Т.е. ще имам около 40 минути да спя след като изгледам двете серии, ако все пак успея да заспя
н и к и- Администратор
- Post n°470
И не забравяй, че Саша е моя мъж.
.Sucker- Администратор
- Post n°471
Ах ти, кучкоооооо, как си сложи нагло-нагло негов аватар... Да не те лиша от правото да носиш аватар, ей!Dangerous написа:И не забравяй, че Саша е моя мъж.
Спокойно, на мен всички ми харесват, даже имам някаква странна симпатия към Витя... Може заради името, може и заради това, че е същия мертек като мен
н и к и- Администратор
- Post n°472
Аз съм напълно спокойна, препикала съм си го Саша отдавна. Ахахахааххаха..Белова.. написа:Ах ти, кучкоооооо, как си сложи нагло-нагло негов аватар... Да не те лиша от правото да носиш аватар, ей!Dangerous написа:И не забравяй, че Саша е моя мъж.
Спокойно, на мен всички ми харесват, даже имам някаква странна симпатия към Витя... Може заради името, може и заради това, че е същия мертек като мен
И недей си игра с профила ми, че ще те сеХам!!! :lol: :lol: :lol:
.Sucker- Администратор
- Post n°473
След като само ще ме сексаш, добре.. xDDD И само за протокола да спомена, че на мен всички ми харесват, обаче Космос нещо не го дотрайвам... Много му се надразних заради наркотиците и заради това, че веднага беше готов да гръмне Пчелата...Dangerous написа:Аз съм напълно спокойна, препикала съм си го Саша отдавна. Ахахахааххаха
И недей си игра с профила ми, че ще те сеХам!!! :lol: :lol: :lol:
- Post n°474
Ти па с тия протоколи..
- Post n°475
Какво става, бе, хора, никви ви нема вече трети ден
Последната промяна е направена от SAURONA на Чет Апр 07, 2011 10:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път