+19
Belleza
Niki ^^
Flame.
Feather
Poison in my mind
cveti160
Хладнокръвна
gallyanessebar
.Single
:Dean:
Love...shoes...love
Smukii
Милена
Toniii 2 Mинорин
.The L Word.
Carrie woo
SAURONA
н и к и
.Sucker
23 posters
Флууд и СПАМ
Feather- Брой мнения : 9
Местожителство : Rainbow
- Post n°526
Re: Флууд и СПАМ
Здрастиии :face:
Love...shoes...love- Брой мнения : 40
Местожителство : Видин,България.
- Post n°527
Дано да се оправиш бързо! :*
- Post n°528
Мили!Feather написа:Здрастиии :face:
- Post n°529
Love...shoes...love написа:Мили!Feather написа:Здрастиии :face:
Ти коя беше? Забравила съм ви повечето :oops:
.Single- Брой мнения : 29
- Post n°530
Ох, къде е моята емотиконка? ;(
- Post n°531
Много ще ни бъде мъчно за неща от стария форум....Single написа:Ох, къде е моята емотиконка? ;(
- Post n°532
Ще се оправя аз.. след 4 дена. ;ddLove......love написа:Дано да се оправиш бързо! :*
Мили :*
- Post n°533
Иве, това си ти нали? Ох, май само теб помня....Single написа:Ще се оправя аз.. след 4 дена. ;ddLove......love написа:Дано да се оправиш бързо!
Мили
.Sucker- Администратор
- Брой мнения : 280
Местожителство : .:WonderlanD:.
- Post n°534
Ъъъ, да, емотиконките ни са малко скапани, ама ще свикнете .. xDD А аз сега се зарявам из админ панелите да търся как се правеше нов раздел .. xD
- Post n°535
Аз съм Рали,да напомня...пп.и на двете подписа и авката са невероятни!
- Post n°536
Да, аз съм.Feather написа:Иве, това си ти нали? Ох, май само теб помня....Single написа:Ще се оправя аз.. след 4 дена. ;ddLove......love написа:Дано да се оправиш бързо!
Мили
Как ти е дипломата?
- Post n°537
Хах, малко? ;dd.Sucker написа:Ъъъ, да, емотиконките ни са малко скапани, ама ще свикнете .. xDD А аз сега се зарявам из админ панелите да търся как се правеше нов раздел .. xD
Искам си емотиконкатаа.. Оная, дето си вдигаше ръчичките. Оная сладката. ;(((
- Post n°538
А,Иве,ти къде ще учиш в 8 клас?.Single написа:Да, аз съм.Feather написа:Иве, това си ти нали? Ох, май само теб помня....Single написа:Ще се оправя аз.. след 4 дена. ;ddLove......love написа:Дано да се оправиш бързо!
Мили
Как ти е дипломата?
- Post n°539
Ааа, помня ^^Love...shoes...love написа:Аз съм Рали,да напомня...пп.и на двете подписа и авката са невероятни!
.Single написа:Да, аз съм.Feather написа:Иве, това си ти нали? Ох, май само теб помня....Single написа:Ще се оправя аз.. след 4 дена. ;ddLove......love написа:Дано да се оправиш бързо!
Мили
Как ти е дипломата?
Еми.. бала ми се получава 34,644. Годишната ми оценка е 5,93 (една 5). При теб как стоят нещата?
Flame.- Брой мнения : 5
Местожителство : Русе.
- Post n°540
.Single написа:Хах, малко? ;dd.Sucker написа:Ъъъ, да, емотиконките ни са малко скапани, ама ще свикнете .. xDD А аз сега се зарявам из админ панелите да търся как се правеше нов раздел .. xD
- Post n°541
Браво на теб! По какво ти е 5-цата?Feather написа:Ааа, помня ^^Love......love написа:Аз съм Рали,да напомня...пп.и на двете подписа и авката са невероятни!.Single написа:Да, аз съм.Feather написа:Иве, това си ти нали? Ох, май само теб помня....Single написа:Ще се оправя аз.. след 4 дена. ;ddLove......love написа:Дано да се оправиш бързо!
Мили
Как ти е дипломата?
Еми.. бала ми се получава 34,644. Годишната ми оценка е 5,93 (една 5). При теб как стоят нещата?
Моят бал е 33,052. Изложила съм се, знам. xD
Моята годишна оценка е 6,00. Даже по биология имам 6. Много, много, много се радвам.
- Post n°542
.Single написа:Браво на теб! По какво ти е 5-цата?Feather написа:Ааа, помня ^^Love......love написа:Аз съм Рали,да напомня...пп.и на двете подписа и авката са невероятни!.Single написа:Да, аз съм.Feather написа:Иве, това си ти нали? Ох, май само теб помня....Single написа:Ще се оправя аз.. след 4 дена. ;ddLove......love написа:Дано да се оправиш бързо!
Мили
Как ти е дипломата?
Моят бал е 33,052. Изложила съм се, знам. xD
Моята годишна оценка е 6,00. Даже по биология имам 6. Много, много, много се радвам.
Моята 5 е точно по биология xD
Aз трябва да ставам... Тук май ще влизам по-често от в ЛП, защото там само се дразня... Чао
- Post n°543
Чао,Мили! :* Ох,и аз ще ставам,писна ми на компютъра...
- Post n°544
Да.. мерси.Flame. написа:.Single написа:Хах, малко? ;dd.Sucker написа:Ъъъ, да, емотиконките ни са малко скапани, ама ще свикнете .. xDD А аз сега се зарявам из админ панелите да търся как се правеше нов раздел .. xD
.The L Word.- Брой мнения : 29
Местожителство : Много е хубаво тука ^^
- Post n°545
Спамеркиииииииииииииииии!
.Sucker- Администратор
- Брой мнения : 280
Местожителство : .:WonderlanD:.
- Post n°546
Ивеее, с какъв стар профил сиииии xDDDD.The L Word. написа:Спамеркиииииииииииииииии!
Аз направих раздела, ама изчакайте само да пусна правилата и другите хамалогии .. и тогава можете да си правите темите, ако искате .. Ама в заглавието на темата задължително искам да има никнейма ви(а ако настоявате, може и името ;] )
Flame.- Брой мнения : 5
Местожителство : Русе.
- Post n°547
За нищо.И честито ти завършване..Single написа:Да.. мерси.Flame. написа:.Single написа:Хах, малко? ;dd.Sucker написа:Ъъъ, да, емотиконките ни са малко скапани, ама ще свикнете .. xDD А аз сега се зарявам из админ панелите да търся как се правеше нов раздел .. xD
- Post n°548
То и аз за малко щях да имам 5. Обаче в понеделник госпожата извика мен и Мери да правим още един тест, че сме били между 5 и 6.. Ние й викаме да ни остави 5-ци, а тя ни вика да не се предаваме без бой. Еми.. ударихме си по един шамар.. ама тая пак не ни пусна. xD И явно съм изкарала 6 на този тест.Feather написа:
Моята 5 е точно по биология xD
Aз трябва да ставам... Тук май ще влизам по-често от в ЛП, защото там само се дразня... Чао
Бай.
- Post n°549
Иве. :*.The L Word. написа:Спамеркиииииииииииииииии!
- Post n°550
Аха.. мерси.Flame. написа:За нищо.И честито ти завършване..Single написа:Да.. мерси.Flame. написа:.Single написа:Хах, малко? ;dd.Sucker написа:Ъъъ, да, емотиконките ни са малко скапани, ама ще свикнете .. xDD А аз сега се зарявам из админ панелите да търся как се правеше нов раздел .. xD
На теб честита ти татуировка.. с малко закъснение.
Едит: Що си офф в скайп? о-О