+19
Belleza
Niki ^^
Flame.
Feather
Poison in my mind
cveti160
Хладнокръвна
gallyanessebar
.Single
:Dean:
Love...shoes...love
Smukii
Милена
Toniii 2 Mинорин
.The L Word.
Carrie woo
SAURONA
н и к и
.Sucker
23 posters
Флууд и СПАМ
cveti160- Брой мнения : 3
- Post n°176
Re: Флууд и СПАМ
Драстиии...намерих ви най-накрая
н и к и- Администратор
- Брой мнения : 227
- Post n°177
cveti160, знам, че си нова във форума, но ти препоръчвам да прочетеш форумните правила и особено точката с аватари и подпис.
Картинките са неподходящи според правилата!
Трия ги и официално те предупреждавам!
Картинки с вампири - няма проблем, картинки с върколаци - също окей, но подобни гледки не са разрешени!
Последната промяна е направена от Just EviL на Сря Мар 09, 2011 5:29 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
SAURONA- Брой мнения : 215
- Post n°178
Точно това си мислех и аз - много гадно ми става като видя нещо подобно...
н и к и- Администратор
- Post n°179
Да, никак не е лицеприятно, ако не ти понасят подобни кървища. Но на първо място си е изцяло против правилата.SAURONA написа:Точно това си мислех и аз - много гадно ми става като видя нещо подобно...
Toniii 2 Mинорин- Брой мнения : 38
Местожителство : Свищов
- Post n°180
;( Здравейте
н и к и- Администратор
- Post n°181
Хилоу. :albino: :lol!:Toniii 2 Mинорин написа: Здравейте
.Sucker- Администратор
- Брой мнения : 280
Местожителство : .:WonderlanD:.
- Post n°182
Опа, добро утро!
Аз преди малко се прибрах и си чакам макаронките да станат, а след това като знам колко сметки имам да правя за утре...и ми се отщява... Направо ми иде да се скрия под одеалото и да ги пренебрегна като въображаемото духче в гардероба
Аз преди малко се прибрах и си чакам макаронките да станат, а след това като знам колко сметки имам да правя за утре...и ми се отщява... Направо ми иде да се скрия под одеалото и да ги пренебрегна като въображаемото духче в гардероба
- Post n°183
Отивам сега в англ. версия и почвам яко да копи-пействам и да се мазня - знаиш кога ш' ма фанат?! Никогиш!
.Sucker- Администратор
- Post n°184
Хахаха, давай, мазни се, чак лой да ти капе от уста, не мед и маслоSAURONA написа:Отивам сега в англ. версия и почвам яко да копи-пействам и да се мазня - знаиш кога ш' ма фанат?! Никогиш!
- Post n°185
Ще стана мазна, мазна, та и чак блажна. И ще прося яко - да ви кажа действа! Онова ми лейди се вмирисва със седмици в едни дрехи и има 0 снимки в галерията, а е с по-висок рейт от това тука.....Shane.. написа:Хахаха, давай, мазни се, чак лой да ти капе от уста, не мед и маслоSAURONA написа:Отивам сега в англ. версия и почвам яко да копи-пействам и да се мазня - знаиш кога ш' ма фанат?! Никогиш!
.Sucker- Администратор
- Post n°186
Ми то няма значение толкова как изглеждаш, а дали и какво пишеш... Аз защо, мислиш, съм заебала всичко отдавна...SAURONA написа:Ще стана мазна, мазна, та и чак блажна. И ще прося яко - да ви кажа действа! Онова ми лейди се вмирисва със седмици в едни дрехи и има 0 снимки в галерията, а е с по-висок рейт от това тука...
gallyanessebar- Брой мнения : 13
- Post n°187
Здравейте :face:
- Post n°188
Тая лейди редовната ще си я държа почтена, оная другата няма да е сладка и добричка, става вече лоша п*чка!
.Sucker- Администратор
- Post n°189
Хахаха, лоша пичка, а?
Преди много се смях на коментари на стената ми "Ама защо гласуваш отрицателно?!" и някаква изумена емотиконка, а аз трябваше на всяка втора да отговарям "Защото поне малко разбирам от съвместимост и креативност на тоалета, а в повечето случаи ги няма... С две думи, повечето са ужасяващи"... И тогава имаше нова вълна на отрицателен рейтинг, само че този път към мен
Преди много се смях на коментари на стената ми "Ама защо гласуваш отрицателно?!" и някаква изумена емотиконка, а аз трябваше на всяка втора да отговарям "Защото поне малко разбирам от съвместимост и креативност на тоалета, а в повечето случаи ги няма... С две думи, повечето са ужасяващи"... И тогава имаше нова вълна на отрицателен рейтинг, само че този път към мен
- Post n°190
С моя пърфект английски мога само най-общо да ги коментирам... Я дайте няколко готини коментарчета на англ. да пействам :lol:
.Sucker- Администратор
- Post n°191
Since the first time I saw you, I though that you the most amazing lady I've ever seen. You're so beautiful, you have pretty face and so much style.
Примерно..
Примерно..
- Post n°192
Лелее, то много яко, бе! Ще си помислят, че съм влюбена даже - отивам да го пусна тук там :lol:
.Sucker- Администратор
- Post n°193
Хахаха, направо съм гениална в мисленето на мазни коментарчета, а?SAURONA написа:Лелее, то много яко, бе! Ще си помислят, че съм влюбена даже - отивам да го пусна тук там :lol:
- Post n°194
Кажи ми повечко - да се запася, че бая труд ме чака...
н и к и- Администратор
- Post n°195
Перди секунди се шмугнах АНОНИМУС във форума на английската версия.. Там лейдито ми изнемогва още на трето ниво и като влязох днес беше по ношница със системи... Не знам какво й се е случило, може да е хранително натравяне, беше 30 кила горката :shock: Това обаче настрана..
Та да ти кажа, има един модератор, не, администратор, който пише, че е от България. Трябваха ми 4 негови мнение за да разбера, че английския му е труден, ама се справя малко под ниво ИНТЕРМИДИЕТ :lol!: К'во да се прави, трябва да се работи. :study:
Та да ти кажа, има един модератор, не, администратор, който пише, че е от България. Трябваха ми 4 негови мнение за да разбера, че английския му е труден, ама се справя малко под ниво ИНТЕРМИДИЕТ :lol!: К'во да се прави, трябва да се работи. :study:
.Sucker- Администратор
- Post n°196
Хаха, Ники, то да ти кажа не е много трудно да сложиш една шитня в някой преводач, който да ти го преведе по абсолютно малоумен начин, ама все пак да схванеш идеята И да напишеш отговор, де..
Миме, за друго ще помисля... Днес не съм креативна, ужасно уморена съм, а пък и като знам, че сега ме чакат поне 3 часа смятане на зидарии, армировки, бетон, кофраж и прочее, направо лошо ми става..
Миме, за друго ще помисля... Днес не съм креативна, ужасно уморена съм, а пък и като знам, че сега ме чакат поне 3 часа смятане на зидарии, армировки, бетон, кофраж и прочее, направо лошо ми става..
- Post n°197
И твойта не е лесна...
.Sucker- Администратор
- Post n°198
...Никак даже... Имах сума ти време да ги направя и си губех времето, а сега до утре трябва да съм ги направила, не само за да не изоставам, а и за да мога да продължа нататък с проекта...
н и к и- Администратор
- Post n°199
Мале Криско.. Всеки дванадесетокласник с проблемите си. :shock:
Аз пък съм тръгнала да правя проект за писта на Формула 1 в България, и съм стигнала до ... Мотивацията ми хахаха. Толкоз работа имам още.. :pale:
Аз пък съм тръгнала да правя проект за писта на Формула 1 в България, и съм стигнала до ... Мотивацията ми хахаха. Толкоз работа имам още.. :pale:
Toniii 2 Mинорин- Брой мнения : 38
Местожителство : Свищов
- Post n°200
:cheers: Здравей народе