+19
Belleza
Niki ^^
Flame.
Feather
Poison in my mind
cveti160
Хладнокръвна
gallyanessebar
.Single
:Dean:
Love...shoes...love
Smukii
Милена
Toniii 2 Mинорин
.The L Word.
Carrie woo
SAURONA
н и к и
.Sucker
23 posters
Флууд и СПАМ
Smukii- Брой мнения : 135
Местожителство : София
- Post n°276
Re: Флууд и СПАМ
А да ти кажа незнам защо не го вижаш.. и на мен нещо ми се губи
SAURONA- Брой мнения : 215
- Post n°277
Пак ви нема н-и-к-а-к-в-и! Кога сте тук, та все не мога да ви заваря, бре!
н и к и- Администратор
- Брой мнения : 227
- Post n°278
Аз съм тук.
- Post n°279
А, браво - та да те питам - как мислиш - една страничка във фейсбук със заглавие Шаровци няма ли да е готина? Няма да е конкретно за форума, но може да му прави реклама и да е на подобна тематика. Струва ми се, че за няколко месеца може доста хора да насъбере. Е, може и никой да не я хареса, но не пречи да опитаме все пак - един вид подкрепа за форума...
н и к и- Администратор
- Post n°280
Направо съм ЗА с всички видове крайници...SAURONA написа:А, браво - та да те питам - как мислиш - една страничка във фейсбук със заглавие Шаровци няма ли да е готина? Няма да е конкретно за форума, но може да му прави реклама и да е на подобна тематика. Струва ми се, че за няколко месеца може доста хора да насъбере. Е, може и никой да не я хареса, но не пречи да опитаме все пак - един вид подкрепа за форума...
.Sucker- Администратор
- Брой мнения : 280
Местожителство : .:WonderlanD:.
- Post n°281
Деси, аз най си обичам Джак, но като няма...съм склонна да се примиря и на Джони, хах.
За страничката във Fb - и аз съм За идеята.. Защо не направиш тема в раздела с преложенията, че да може всички като влязат да видят??
Банерът и при мен го няма... Мога да се пробвам да погледна дали не мога да направя нещо, обаче май само Котето може.. Ние нямаме достъп до този панел..
За страничката във Fb - и аз съм За идеята.. Защо не направиш тема в раздела с преложенията, че да може всички като влязат да видят??
Банерът и при мен го няма... Мога да се пробвам да погледна дали не мога да направя нещо, обаче май само Котето може.. Ние нямаме достъп до този панел..
- Post n°282
За предложенията у другия форум ли ми говориш? Или и тук си имаме предложения? Откакто съм с Мозилата (по принцип съм с Хрома) много ми се бъгват Шаровците А иначе у другия съм още наказана за мулти...
н и к и- Администратор
- Post n°283
Ахахаха как в другия, бе мацо... :shock: :lol!:SAURONA написа:За предложенията у другия форум ли ми говориш? Или и тук си имаме предложения? Откакто съм с Мозилата (по принцип съм с Хрома) много ми се бъгват Шаровците А иначе у другия съм още наказана за мулти...
А иначе, колежката се е объркала леко, нямаме предложения форум, но точно след минута ще има и ще имаш възможност да пуснеш темичката с фейсбука за да обсъдим кое, как.
- Post n°284
Ok, аз си викам дали не ме подтиквате да не направя много груба изцепка в другия форум... :lol: Ама и тая ще я свърша... някой ден
н и к и- Администратор
- Post n°285
Само да не излезем подстрекателките ние с Крис, иначе, изцепвай се... те това заслужават! :lol!:SAURONA написа:Ok, аз си викам дали не ме подтиквате да не направя много груба изцепка в другия форум... :lol: Ама и тая ще я свърша... някой ден
Имаш си форумчето с предложенията, сега му кичвам едни правила и всичко е ток!
.Sucker- Администратор
- Post n°286
Хахаха, Мимеее, ще ме избиеш!!
Ники, не съм се объркала, а не съм се изразила правилно - при важните теми с новини и а-у мислех да пускаме и такива, но както и да е - свършена е работата
Ники, не съм се объркала, а не съм се изразила правилно - при важните теми с новини и а-у мислех да пускаме и такива, но както и да е - свършена е работата
.Sucker- Администратор
- Post n°287
Оправих банера, обаче не мога да намеря как да му оправя размерите така, че да си застане точно на мястото... Сещам се за един начин...ама Котето ще ме бие, хахаха
н и к и- Администратор
- Post n°288
А начина е? :face:..Shane.. написа:Оправих банера, обаче не мога да намеря как да му оправя размерите така, че да си застане точно на мястото... Сещам се за един начин...ама Котето ще ме бие, хахаха
.Sucker- Администратор
- Post n°289
Пффф, чакай, че пак изчезна...барабар с другите му фантасмагории...Dangerous написа:А начина е? :face:..Shane.. написа:Оправих банера, обаче не мога да намеря как да му оправя размерите така, че да си застане точно на мястото... Сещам се за един начин...ама Котето ще ме бие, хахаха
А начинът е...свалям си картинката на компа и я правя с големина точно, колкото ни трябва... И после качвам картинката
.Sucker- Администратор
- Post n°290
А, пак ми се появиха! Обаче още не е с нормална големина...
.Sucker- Администратор
- Post n°291
ААААААААААА, нещо се бъгва постоянно и ме вбесява!!!
- Post n°292
Aaaa :affraid: Трябва да се оплача някаде на някой... наще ме подгониха за тъпите отсъствия в тая тъпа барака - мойто даскало .. :evil: Дееба и тъпата класна .. Лелеллеле ще и опожаря кабинета, на шашавата физичка :evil: :evil: :evil: :evil:
Па са и мойто животно ми надува главата .. каде си била, с кой си била, кво си правиал .. лелел ще изчезна безкрайно xDDD
Па са и мойто животно ми надува главата .. каде си била, с кой си била, кво си правиал .. лелел ще изчезна безкрайно xDDD
.Sucker- Администратор
- Post n°293
Хахаххаа, аз всяка година имам предупреждения и викат майка ми в даскало за отсъствия - три гоини поред бяха за неизвинени, тази е за извинени(до края на първия срок бяха има-няма 150)Smukii написа:Aaaa :affraid: Трябва да се оплача някаде на някой... наще ме подгониха за тъпите отсъствия в тая тъпа барака - мойто даскало .. :evil: Дееба и тъпата класна .. Лелеллеле ще и опожаря кабинета, за шашавата физичка :evil: :evil: :evil: :evil:
- Post n°294
Ха! Милия ми татко не знаеше дали съм вкъщи, камо ли дали съм на училище - можеше да имам и 100 отсъствия и той нямаше въобще да разбере :lol:
.Sucker- Администратор
- Post n°295
Ах, Миме, голяма калпазанка си била, ей!
н и к и- Администратор
- Post n°296
Боже, колко съм примерна за разлика от вас, хулигани такива! :shock: :lol!:
И Крис, не разбирам за к'во говориш ама.. както и да бъде. Хааха
Имате форума за предложения. Очаквам да обсъдим предложението за фейсбук.
И Крис, не разбирам за к'во говориш ама.. както и да бъде. Хааха
Имате форума за предложения. Очаквам да обсъдим предложението за фейсбук.
- Post n°297
Ооо, Крис, такава калпазанка бях, че момичетата не смееха да ме заговорят - едва ли не ще ги опороча с поглед :lol:
Пуснах ви предложението, сега да видим кЪ ша а...
Пуснах ви предложението, сега да видим кЪ ша а...
.Sucker- Администратор
- Post n°298
Ники, недей така, знам аз, че в теб се крие някоя калпазанка като нас - дай ѝ шанс да се покаже за един ден поне, хахаха.
Миме, при мен дотам не се е стигало, ама повечето момичета(с които не сме в един клас), които не ми харесат нещо, съм ги разревавала с 2 приказки и са ме намразвали... И цялото даскало си мисли, че съм луда, хахаха
Миме, при мен дотам не се е стигало, ама повечето момичета(с които не сме в един клас), които не ми харесат нещо, съм ги разревавала с 2 приказки и са ме намразвали... И цялото даскало си мисли, че съм луда, хахаха
- Post n°299
..Shane.. написа:Хахаххаа, аз всяка година имам предупреждения и викат майка ми в даскало за отсъствия - три гоини поред бяха за неизвинени, тази е за извинени(до края на първия срок бяха има-няма 150)Smukii написа:Aaaa :affraid: Трябва да се оплача някаде на някой... наще ме подгониха за тъпите отсъствия в тая тъпа барака - мойто даскало .. :evil: Дееба и тъпата класна .. Лелеллеле ще и опожаря кабинета, за шашавата физичка :evil: :evil: :evil: :evil:
Ха... миналата година на 30 юни бях на съвет по 3та точка .. преместване в друго даскало :D .. Мдаа тая година съм сравнително примерна - имам около 15тина неизвинени и 150 и отгоре извинени .. :o ... ;xxx
.Sucker- Администратор
- Post n°300
Аууууу, дивата ми тяяяя! <3 <3 <3Smukii написа:..Shane.. написа:Хахаххаа, аз всяка година имам предупреждения и викат майка ми в даскало за отсъствия - три гоини поред бяха за неизвинени, тази е за извинени(до края на първия срок бяха има-няма 150)Smukii написа:Aaaa :affraid: Трябва да се оплача някаде на някой... наще ме подгониха за тъпите отсъствия в тая тъпа барака - мойто даскало .. :evil: Дееба и тъпата класна .. Лелеллеле ще и опожаря кабинета, за шашавата физичка :evil: :evil: :evil: :evil:
Ха... миналата година на 30 юни бях на съвет по 3та точка .. преместване в друго даскало :D .. Мдаа тая година съм сравнително примерна - имам около 15тина неизвинени и 150 и отгоре извинени .. :o ... ;xxx
Все пак даскалото е за това - да си правим купона и да се наживеем... Университетите са по-висшата му форма