+19
Belleza
Niki ^^
Flame.
Feather
Poison in my mind
cveti160
Хладнокръвна
gallyanessebar
.Single
:Dean:
Love...shoes...love
Smukii
Милена
Toniii 2 Mинорин
.The L Word.
Carrie woo
SAURONA
н и к и
.Sucker
23 posters
Флууд и СПАМ
Smukii- Брой мнения : 135
Местожителство : София
- Post n°301
Re: Флууд и СПАМ
Aaa не, не ... баща ми се вманиачил да ставам адвокатка или нещо от сорта.. защото сега специалността ми се води История и право .. :shock:
SAURONA- Брой мнения : 215
- Post n°302
Къде ходите докато не сте на училище, бре? Аз от скука ходех
н и к и- Администратор
- Брой мнения : 227
- Post n°303
АХахахах, ще ме утрепате, честно. :lol!:
С мен става така, че се заяждат до едно време, когато се изчерпат ме обявяват за комплексарка и започват да ме гледат стръвнишката, докато не ми вдигнат нервите и не ги нахраня като за последно! Лошо няма, всееки има право да е злобен и просмукан от простотия. :lol!: Не ги виня...
И, предупреждения съм получавала само за пушене.. сега и това няма, защото спрях цигарите.
С мен става така, че се заяждат до едно време, когато се изчерпат ме обявяват за комплексарка и започват да ме гледат стръвнишката, докато не ми вдигнат нервите и не ги нахраня като за последно! Лошо няма, всееки има право да е злобен и просмукан от простотия. :lol!: Не ги виня...
И, предупреждения съм получавала само за пушене.. сега и това няма, защото спрях цигарите.
.Sucker- Администратор
- Брой мнения : 280
Местожителство : .:WonderlanD:.
- Post n°304
А нашите вече отдавна нямат думата - в момента уча архитектура, а смятам да кандидатствам във Военно-морско и в НАТФИЗSmukii написа:Aaa не, не ... баща ми се вманиачил да ставам адвокатка или нещо от сорта.. защото сега специалността ми се води История и право .. :shock:
- Post n°305
Oooo.. или си доспиваме с някоя съученичка в тях .. Ох, да ти кажа най-често с компанийката си се радваме на биричката в градинката, като днес например, но това не значи, че не съм била на даскало. Не - Бях !
.Sucker- Администратор
- Post n°306
Миме, обикновено си спях вкъщи... И като се събудя, ако ми е скучно, може и да отида до даскало..
Ники, слагай им мазен игнор(или както се казва "големия ХИКС") и ги остави да ти смучат ауспуха...
А за пушене не са ми правили проблем...понеже не са ме хващали... Ама в осми клас си пушех в стаята. И аз първа започнах да го правя, после едно момиче и едно момче ги хванаха и спряхме, хахахах
Ники, слагай им мазен игнор(или както се казва "големия ХИКС") и ги остави да ти смучат ауспуха...
А за пушене не са ми правили проблем...понеже не са ме хващали... Ама в осми клас си пушех в стаята. И аз първа започнах да го правя, после едно момиче и едно момче ги хванаха и спряхме, хахахах
- Post n°307
Е, цигарите поне не са ми проблем - не мога да ги дишам грам! Обаче с апатичното ми и арогантно поведение никой не се пребори. Само класния ме караше да се изчервявам, ама то туй е друга работа
- Post n°308
Хахах.. Много ми е приятно, душици ама аз ще бягам, че съм скапана и ще ми се пръсне празната главица .. Лека ви нощ ии до утре :oops: <333
.Sucker- Администратор
- Post n°309
Лека, душко!Smukii написа:Хахах.. Много ми е приятно, душици ама аз ще бягам, че съм скапана и ще ми се пръсне празната главица .. Лека ви нощ ии до утре :oops: <333
Миме, много ме е яд, че се научих да пуша, ей! Ама ще ги спра...скоро
Аз ще пусна филмче, че също съм скапана - снощи се напихме жестоко, а сутринта в 8 часа ходих да правя пробна матура по литература...
Цункам виииии!
н и к и- Администратор
- Post n°310
ПИЯНИЦИИИИИИ <3 <3 <3
Лека ви!
И аз се отправям посока легло, ще се борим за популярност утре ден!
Лека ви!
И аз се отправям посока легло, ще се борим за популярност утре ден!
- Post n°311
Я па го тва ... НДК .. 2009г.. говори ли ти нещо хахах :cheers:
н и к и- Администратор
- Post n°312
Въх, 2009 ли беше? ААААААААААААА, може да не помня годината, ама помня, че не сме пили!!! Само някой хора ходиха по нужда в храстите долу. :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:Smukii написа:Я па го тва ... НДК .. 2009г.. говори ли ти нещо хахах :cheers:
- Post n°313
Ми хайде лека и от мен, аз ще се отправя към създаване на страничка, а за група ще видим Но да знаете, че страниците май не могат да се трият, та ако ще създаваме нека е една Ако някоя от вас реши собственоръчно да направи страница, нека заповяда
н и к и- Администратор
- Post n°315
Добро да е. :cheers:Милена написа:Добро утроо
Милена- Брой мнения : 37
- Post n°316
Охо шефче наспа ли се :flower:
н и к и- Администратор
- Post n°317
Абе, не много... :lol!: То на мен все ми се спи.. :geek:
- Post n°318
хаха якоо :pirat: аз се познаспах, след като знам че няма да ходя на лекции
н и к и- Администратор
- Post n°319
E, то и аз пропуснах едно хубаво училището. :face:Милена написа:хаха якоо :pirat: аз се познаспах, след като знам че няма да ходя на лекции
- Post n°320
перфектно по-прекрасно неможе да бъде
- Post n°321
Можеше да е по-хубаво, ако беше слънчево... А при мен не e - времето е навъсено, хладният поглед на облаците гали изтръпналата земя, жадуваща за топли слънчеви ласки, които то днес упорито ѝ спестява. Птиците също не могат да прикрият разочарованието си от боцкащия хлад и то прозира в неразбираемите им за човешкото ухо самотни песни... Над земята тихо броди ветрец, явно скитал цяла нощ из горите и само тук там се обади и с ледени невидими пръсти щипва нечие смръзнало се лице...
Не бе, не съм полудяла :lol: :lol: :lol: майтап си правя
н и к и- Администратор
- Post n°322
Ахахахахах, добре, че.. просълзих се, честно. :lol:SAURONA написа:Можеше да е по-хубаво, ако беше слънчево... А при мен не e - времето е навъсено, хладният поглед на облаците гали изтръпналата земя, жадуваща за топли слънчеви ласки, които то днес упорито ѝ спестява. Птиците също не могат да прикрият разочарованието си от боцкащия хлад и то прозира в неразбираемите им за човешкото ухо самотни песни... Над земята тихо броди ветрец, явно скитал цяла нощ из горите и само тук там се обади и с ледени невидими пръсти щипва нечие смръзнало се лице...
- Post n°323
Я да ида в темата с предложенията да ви споделя нещо
.Sucker- Администратор
- Post n°324
Добро утро и от мен! Леле, току-що нагло-нагло бях събудена от инкасаторката за водата, та реших да си стана направо...
Ей, сладури мои, снощи гледах уникалния филм - ако сте почитатели на "Requiem for a dream", има голям шанс и този а ви хареса... Казва се "Морфин", руски е от 2008, обаче става дума за 1917г. ... Много добър, наистина мнооооого ми хареса... И актьорът, майкоооооо, ей сега обработвам негови снимки и си сменям Шейн с него
Ей, сладури мои, снощи гледах уникалния филм - ако сте почитатели на "Requiem for a dream", има голям шанс и този а ви хареса... Казва се "Морфин", руски е от 2008, обаче става дума за 1917г. ... Много добър, наистина мнооооого ми хареса... И актьорът, майкоооооо, ей сега обработвам негови снимки и си сменям Шейн с него
- Post n°325
Добре дошла в отбора на точещите лиги по пичове от аватари :cheers: