+19
Belleza
Niki ^^
Flame.
Feather
Poison in my mind
cveti160
Хладнокръвна
gallyanessebar
.Single
:Dean:
Love...shoes...love
Smukii
Милена
Toniii 2 Mинорин
.The L Word.
Carrie woo
SAURONA
н и к и
.Sucker
23 posters
Флууд и СПАМ
Smukii- Брой мнения : 135
Местожителство : София
- Post n°501
Re: Флууд и СПАМ
Планове за лятото ... Нямам Така де.. карат ме да ходя за седмица до Пирдоп, което не ми се нрави много, много.. На море ако ходя, то почти със сигурност ще е в Созопол Останалото както дойде - приятели и така Ами вашите планове какви са ?
.Sucker- Администратор
- Брой мнения : 280
Местожителство : .:WonderlanD:.
- Post n°502
Ооо, Созопол! Лелята на майка ми има апартамент в едно...като вилен комплекс май се води.. Та, идеята ми е, че ми е на една плюнка и тогава 100% искам да се видим!!!Smukii написа:Планове за лятото ... Нямам Така де.. карат ме да ходя за седмица до Пирдоп, което не ми се нрави много, много.. На море ако ходя, то почти със сигурност ще е в Созопол Останалото както дойде - приятели и така Ами вашите планове какви са ?
А моите планове са...да си намеря нещо за бачкане, че ще ми е скука иначе, по цели нощи да пия бири навън... И да се подготвям за изпитите, разбира се, че моите и двата са в края на лятото..
- Post n°503
..Белова.. написа:Ооо, Созопол! Лелята на майка ми има апартамент в едно...като вилен комплекс май се води.. Та, идеята ми е, че ми е на една плюнка и тогава 100% искам да се видим!!!Smukii написа:Планове за лятото ... Нямам Така де.. карат ме да ходя за седмица до Пирдоп, което не ми се нрави много, много.. На море ако ходя, то почти със сигурност ще е в Созопол Останалото както дойде - приятели и така Ами вашите планове какви са ?
А моите планове са...да си намеря нещо за бачкане, че ще ми е скука иначе, по цели нощи да пия бири навън... И да се подготвям за изпитите, разбира се, че моите и двата са в края на лятото..
aa супер супер То и аз ще си търся някакво бачкане, че не се издържа.. и кризата ме е ударила и наще бучат и изобщо си е .. То почти ме уредиха преди месец нищо, че нямам годините ама то пък все че заведението фалира .. :shock: дали не съм карък
.Sucker- Администратор
- Post n°504
Ааа, не знам, душко, може и така да е... xDDDD А при мен навсякъде, където бачка, или се сменят собствениците, или затварят заведението... Ебаси фенската история
- Post n°505
Хахах нали Е случва се.. и нашия момент ще дойде някога, няма да се плашиш
.Sucker- Администратор
- Post n°506
Оо, да ти изглеждам наплашена?! Един ден ще отворя адския бар.. Даже вече имам плана и всичко, само трябва да си приготвя добра кампания, за да намеря инвеститор... Че ми трябват има-няма 100 бона като за начало..
- Post n°507
Е браво, браво хубава идея имаш Аз кво ще отварям неезнам .. адвокатка ще ставам по образование .. не се виждам много много ама карай да е весело.. отварям една кръчма у селото и тва е .. ще са ми редовни клиентите поне
Poison in my mind- Брой мнения : 20
- Post n°508
Здравейте.Как сте?
- Post n°509
Здрастиии .. аз съм добре ама нещо никакви ни няма .. :shock:
Poison in my mind- Брой мнения : 20
- Post n°510
Да..Smukii написа:Здрастиии .. аз съм добре ама нещо никакви ни няма .. :shock:
.Sucker- Администратор
- Post n°511
Пфффффф, ще направим събор, хаха... Че така само се разминаваме... Особено и като даже админките влизаме веднъж на не-знам-си-колко-време xDDDDD
- Post n°512
Пу, пу несериозници такива Да ни посерат кокошкитйе
н и к и- Администратор
- Брой мнения : 227
- Post n°513
Събор, я...
Първо една голяма и мощна дискусия в скайп и после яко флууд у форумО!
- Post n°514
Мерелин написа:Събор, я...
Е хайде де
.Sucker- Администратор
- Post n°515
Аз реших, че в 5:58 аз съм голям философ, та идвам да ви споделя, че намерих причината да ми е скучно след ред научни заключения .. xDD
Love...shoes...love- Брой мнения : 40
Местожителство : Видин,България.
- Post n°516
Здравейте!
.Sucker- Администратор
- Post n°517
Привет и на теб ;]
.Single- Брой мнения : 29
- Post n°518
Уауу.. Хрис ми каза, че форума на ЛП е спрян за малко.. и аз реших да вляза да видя какво става. Ужасен е! Ако не си бях изтрила регистрацията преди няколко дни, днес щях да го направя.
Та, здравейте.
Та, здравейте.
.Sucker- Администратор
- Post n°519
Хаха, значи си добре дошла при нас .. Аз засега няма да се трия .. ама е въпрос на време .. xDD.Single написа:Уауу.. Хрис ми каза, че форума на ЛП е спрян за малко.. и аз реших да вляза да видя какво става. Ужасен е! Ако не си бях изтрила регистрацията преди няколко дни, днес щях да го направя.
Та, здравейте.
- Post n°520
Иве! :* Добре,че си се изтрила. Аз вече ще започна да пиша тук и там почти няма да влизам....Single написа:Уауу.. Хрис ми каза, че форума на ЛП е спрян за малко.. и аз реших да вляза да видя какво става. Ужасен е! Ако не си бях изтрила регистрацията преди няколко дни, днес щях да го направя.
Та, здравейте.
- Post n°521
Ох, ужас.. влязох в една тема да видя какво е различно. Хипер объркващото е. А и имета са... :Х Не знам как издържате просто.. :X.Sucker написа:Хаха, значи си добре дошла при нас .. Аз засега няма да се трия .. ама е въпрос на време .. xDD.Single написа:Уауу.. Хрис ми каза, че форума на ЛП е спрян за малко.. и аз реших да вляза да видя какво става. Ужасен е! Ако не си бях изтрила регистрацията преди няколко дни, днес щях да го направя.
Та, здравейте.
.Sucker- Администратор
- Post n°522
Ами .. не издържаме .. Аз затова само влязох в спама да кажа всеки, който иска, да идва тук xD.Single написа:Ох, ужас.. влязох в една тема да видя какво е различно. Хипер объркващото е. А и имета са... :Х Не знам как издържате просто.. :X
- Post n°523
:*Love......love написа:Иве! :* Добре,че си се изтрила. Аз вече ще започна да пиша тук и там почти няма да влизам....Single написа:Уауу.. Хрис ми каза, че форума на ЛП е спрян за малко.. и аз реших да вляза да видя какво става. Ужасен е! Ако не си бях изтрила регистрацията преди няколко дни, днес щях да го направя.
Та, здравейте.
Да, и аз се радвам.Само ме е яд за менията.. Още малко и щях да съм Жива енциклопедия. xD
Как си?
- Post n°524
Много съм доволна,че вече съм в лятна ваканция,ама се вбесих заради форума...а ти?.Single написа::*Love......love написа:Иве! :* Добре,че си се изтрила. Аз вече ще започна да пиша тук и там почти няма да влизам....Single написа:Уауу.. Хрис ми каза, че форума на ЛП е спрян за малко.. и аз реших да вляза да видя какво става. Ужасен е! Ако не си бях изтрила регистрацията преди няколко дни, днес щях да го направя.
Та, здравейте.
Да, и аз се радвам.Само ме е яд за менията.. Още малко и щях да съм Жива енциклопедия. xD
Как си?
- Post n°525
Не много добре. Боли ме коремът. : ((Love......love написа:Много съм доволна,че вече съм в лятна ваканция,ама се вбесих заради форума...а ти?.Single написа::*Love......love написа:Иве! :* Добре,че си се изтрила. Аз вече ще започна да пиша тук и там почти няма да влизам....Single написа:Уауу.. Хрис ми каза, че форума на ЛП е спрян за малко.. и аз реших да вляза да видя какво става. Ужасен е! Ако не си бях изтрила регистрацията преди няколко дни, днес щях да го направя.
Та, здравейте.
Как си?